COACHING

We gebruiken de zee als middel om aan de slag te gaan met mentale en fysieke gezondheid.
De zee is een perfect middel want, wat doe jij als de golven je neerslaan? Is dat onderdeel van jouw flow of juist niet? Coaching is een uitstekende manier om onze band met de zee te versterken en te groeien als mens.

Met de coaching sessies stellen we jou in staat om met behulp van de elementen een betere band op te bouwen met jezelf en met je omgeving. In een groep met Queers gaan we aan de slag met een specifiek thema. Afhankelijk van dit thema komen verschillende werkvormen aan bod, variërend van breathwork tot grondankers en van geleide meditaties tot vertrouwensoefeningen.
Deze sessies zijn altijd in groepsverband. Vertrouwen en respect zijn hierbij het sleutelwoord. Coaching kan veel losmaken. Wij zorgen voor geschikte begeleiding, jij bepaalt zelf hoever je wilt gaan.

 

In de maanden mei, juni, september en oktober zullen er naast de reguliere edities ook surfcoaching sessies plaatsvinden. 

 

Om kwaliteit te kunnen bieden hanteren we een maximumaantal deelnemers van 15 personen. Na afloop is er een mogelijkheid tot surfen. Dit is niet verplicht. 

  • Kosten: €30,- (exclusief surfen achteraf)
Aanbod Prijs
Coach sessie €30,-
Coach sessie + 1,5 surfles €60,-